fbpx

Impotente Surinaamse man in de clinch met Nederlandse familie omdat hij zijn vriendin beperkt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een man van Surinaamse komaf die woont in Rotterdam, Nederland, is sinds enkele weken in een ernstig conflict geraakt met de familie van zijn autochtone Nederlandse vriendin, met wie hij al langer dan zes jaar samenwoont.

Broers van de 37- jarige vriendin van de SuriNed weigeren te accepteren dat hun jongere zus zeer vergaande vrijheidsbeperkingen opgelegd krijgt van haar liefdespartner.

Ook de ouders van de vrouw bemoeien zich intussen met de relatie.

Volgens informatie ontstond er afgelopen zaterdagmorgen voor de zoveelste keer een handgemeen tussen de meer dan 20 jaar oudere SuriNed en zijn zijn vriendin nadat ze pas na half vijf in de ochtend thuiskwam van een ladies night.

Daarbij zou hij zijn concubine een klap in het gezicht hebben gegeven omdat hij vermoedens heeft dat zij hem die nacht ontrouw is geweest.

De man wil niet dat zijn geliefde alleen gaat naar uitgaansgelegenheden.

Één van de ouders van het slachtoffer vertelt aan GFC Nieuws dat de man ernstige erectieklachten heeft ontwikkeld en bang is dat zijn vriendin een andere man aan de haak zal slaan om in haar seksuele behoeften te voorzien.

De Suri- Nederlander heeft ondanks het regelmatig gebruik van hoge doses Viagra geen goede resultaten kunnen halen.

BEKIJK OOK  9 single vrouwen in Suriname benaderen eenzame Hindostaanse man uit Rotterdam

Door de frustraties die dat met zich meebrengt is hij ook nog meer alcohol gaan drinken.

“Hij is altijd een lieve man geweest voor mijn dochter. Wij houden van hem. Maar zijn gedrag is de laatste tijden helemaal veranderd sinds hij niet meer in staat is om een erectie te krijgen”.

“Bovendien drinkt hij nu dagelijks veel meer alcohol, wat niet ten goed komt aan zijn gedrag en gezondheid”.

“Wij zijn bang dat hij een woedeaanval krijgt en onze dochter iets ernstigs aandoet en willen haar daarom weg uit zijn omgeving”, legt de moeder uit aan GFC.

Zaterdagavond hebben twee broers van de 30- plusser een poging ondernomen om hun zusje te laten verhuizen.

Zij weigert echter en wil de relatie nog een laatste kans geven omdat hij beterschap heeft beloofd en ze voortaan wel met de meiden op stap mag.

Opvallend detail is dat de vrouw op financieel vlak volledig afhankelijk is van haar vriend die een goedbetaalde baan heeft. Ook het huis waarin de twee wonen is van de SuriNed.

foto ter illustratie