fbpx

Impotente mannen hoeven zich niet te schamen, zeggen experts

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Mannen die moeite hebben om een stevige erectie te krijgen hoeven zich niet te schamen. Zij staan namelijk niet alleen.

Steeds meer mannen in haast alle landen van de wereld worden getroffen door impotentieklachten.

Naar schatting ruim de helft van de heren die ouder zijn dan 50 jaar hebben erectiedisfunctie. Maar het aantal personen dat veel jonger is, zelfs 20- plussers, en niet in staat is een stevige erectie te krijgen neemt gestaag toe, zegt dr. Ranjith Ramasamy PH.D.

De topexpert is afgestudeerd aan de Harvard universiteit en de directeur van de afdeling reproductieve urologie, evenals universitair hoofddocent aan de Universiteit van Miami in Florida(VS).

BESTE OPLOSSING VOOR IMPOTENTIE IS EEN NATUURLIJKE

Een topexpert verbonden aan het natuurmiddel TOMBA vertelde eerder aan de GFC gezondheidsredactie dat erectieproblemen het beste op een natuurlijke wijze kunnen worden opgelost.

BEKIJK OOK
Slechte darmgezondheid slecht voor zenuwstelsel, beter dieet kan het verlichten

De leefstijl aanpassen in combinatie met TOMBA is de juiste duurzame en gezonde strategie, en niet het steeds innemen van een pilletje. Daarmee wordt de oorzaak niet aangepakt

De expert legt verder uit dat vooral de Endocrine Disrupting Chemicals (EDC’s) samen met een ongezond leefpatroon verantwoordelijk zijn voor impotentieklachten.

“Het is daarom van belang om deze EDC’s, die vooral te vinden zijn in pesticiden/onkruidverdelgers, plastic, muskietenkaars/spray, gassen/stoffen die vrijkomen bij vuilverbranding, chemische schoonmaakmiddelen, chemische lotions, chemische zeepsoorten, okselsprays, haargels, air fresheners, sojaproducten en dergelijke zoveel als mogelijk te vermijden”.

Maar ook voldoende diepe nachtrust, dagelijkse beweging, krachttraining, de juiste stressbeheersing en gezonde voeding zijn volgens hem erg belangrijk.

Klik hier voor adviezen om het contact met EDC’s te reduceren.