fbpx
Illegalen uit Frans-Guyana, waaronder vrouw en drie kinderen, opgepakt

GFC NIEUWS- Het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) heeft de afgelopen week met ondersteuning van de politie een aantal illegalen die de oostgrens heeft overgestoken, opgepakt.

Onder andere zijn in Flora een vrouw en drie kinderen na een verkregen tip opgepakt en in quarantaine geplaatst. Een Covid-19 test is afgenomen en wordt het resultaat afgewacht.

Alle illegalen zijn in Paramaribo in quarantaine geplaatst, benadrukte de coördinator van het NCCR, Jerry Slijngaard.

Op dit moment 125 personen in quarantaine. De illegalen zijn ook meegerekend.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.