fbpx

Illegale doorrijder in verzekering gesteld

GFC NIEUWS- De 19-jarige Kecidry C. is op 2 juli aangehouden door de politie van Munder na een verkeersongeval op de hoek van de Piet Ezechielstraat en de Kwattaweg.

Een personenautobestuurder was tegen een schutting gebotst met het gevolg dat de schutting zwaar beschadigd raakte. Na de botsing reed de autobestuurder weg zonder contact te maken met de benadeelde.

De bestuurder van het voertuig bleek in de Piet Ezechielstraat straat te wonen. Een vrouw maakte contact met de politie en verklaarde dat zij de auto reed.

Ooggetuigen hadden echter verklaard dat een jongeman de bestuurder van het voertuig was. Dat was aanleiding voor de politie om de vrouw flink aan de tand te voelen. Zij gaf op een gegeven moment toe dat de bestuurder de 19-jarige Kecidry was en dat hij haar huisgenoot was.

Kecidry werd opgespoord en aangehouden, omdat de vier uren waar binnen hij zich kon aanmelden bij de politie verstreken waren. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

De verdachte heeft de Dominicaanse nationaliteit en vertoeft illegaal in Suriname.

Hij is in verzekering gesteld. De vrouw is in het bezit van een geldig rijbewijs en wilde Kecidry in bescherming nemen. Zij is door de politie heengezonden na een ernstige waarschuwing.

Overige berichten