fbpx

Illegaal vuil nabij Saron rotonde gedumpt

Ondanks alle waarschuwingen en voorlichting vanuit het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) wordt er vuil gedumpt op plaatsen waar het verboden is. De afdelingen Vuil Ophaal en Verwerking(VOV) en Openbaar Groen(OG) van het ministerie van OWT&C hebben vrijdag opruimingswerkzaamheden uitgevoerd bij de rotonde van Saron.

Onverantwoordelijke personen hebben zich schuldig gemaakt aan het illegaal dumpen van vuil op een openstaand terrein nabij de rotonde van Saron.

Het ministerie vraagt aan de samenleving om dit gedrag achterwege te laten. Er wordt een ongezonde situatie gecreëerd voor de mens, flora en fauna. Claudia Hasselbaink-Maatsen, hoofd van de afdeling VOV, zegt dat de samenleving altijd contact kan opnemen met VOV als men niet weet wat ze met hun grofvuil moeten doen. De afdeling geeft dan de richtlijnen hoe en waar ze hun vuil moeten aanbieden. Dat mag op het telefoon nummer 462445.

OOK INTERESSANT
Miss & Mister Tropical Beauties Suriname jubileumeditie

Het ministerie zal in de komende periode maatregelen treffen, zodat het illegaal dumpen van vuil wordt belemmerd. Indien men wordt betrapt op deze illegale handeling, zullen er sancties worden getroffen. OWT&C vraagt medewerking van iedere burger om illegale vuildumping tegen te gaan.(GFC)