fbpx

Identiteit verkeersdode Magentha Kanaalweg nog niet bekend

De identiteit van de bromfietser die vanmorgen omkwam aan de Magentha Kanaalweg is nog niet bekend. Ook de politie van de verkeersunit Regio Midden heeft het vermoeden dat het slachtoffer een tweede keer is aangereden, vanwege de schade aan zijn bromfiets en de aangetroffen situatie.

De bromfietser was betrokken bij een botsing met een andere bromfietser, die de plaats van het ongeluk verliet op zoek naar hulp.

Bij aankomst van de politie verklaarde hij dat hij de aanrijding niet kon voorkomen. Hij reed over de Magentha Kanaalweg richting Nieuw Weergevondenweg. Voorbij de Welgedacht C weg merkte hij dat het latere slachtoffer op zijn bromfiets op de weg stilstond. Hij week uit, maar kon niet meer voorkomen de man aan te rijden.

BEKIJK OOK  NDP Nickerie komt studenten Apoera tegemoet met voedingsmiddelen

Het slachtoffer bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De veroorzaker verklaarde verder de man die nog aanspreekbaar was aan een kant van de straat te hebben geplaatst en liep een eind verder opzoek naar hulp.

Bij terugkeer op de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden, trof de veroorzaker het verkeersslachtoffer midden op de weg aan. Hij vermoedt dat de man is opgestaan en een tweede keer werd aangereden.(GFC)