fbpx

Identiteit dodelijke slachtoffers brand nog niet bekend

De identiteit van het Haïtiaans echtpaar dat zaterdag omkwam bij een woningbrand aan de Robby Gadjradjweg te Jarikaba is nog niet bekend. Het onderzoek dat door de politie van Jarikaba wordt uitgevoerd, is in volle gang, meldt de PR van het KPS.

De 52-jarige O.M. deed zaterdag aangifte bij het politiebureau Jarikaba. Het echtpaar was beheerder bij het pluimveebedrijf van O.M. Hij kent de volledige namen van het koppel niet. De man was bij hem bekend als Enol.

O.M. gaf door aan de politie dat hij omstreeks 17.00 uur in gezelschap van een arbeider naar zijn kostgrond ging om de kippen te voeren. Vanuit de straat merkte hij dat de woning in zijn geheel was afgebrand. Op het terrein aangekomen, merkte hij dat het rijwiel van Enol er stond.

BEKIJK OOK
NH installeert commissie ter bescherming van Surinaams belang bij Iamgold

De eigenaar zou ettelijke keren de naam van Enol hebben geroepen, echter zonder het gewenste resultaat. Hij besloot toen om aangifte te doen bij de politie.

De politie stelde een onderzoek in ter plaatse, en werd de brandweer ook gemeld. De woning die in hout was opgetrokken, was gebouwd op een chassis van een truck. Het dak was ten gevolge van de brand ingestort, terwijl de totale woning was afgebrand.

Bij nader onderzoek met de brandweer werden twee verkoolde lijken, vermoedelijk van het echtpaar onder zinkplaten aangetroffen.(GFC)