fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Identieke tweelingzussen die identieke tweelingbroers huwden gelijktijdig zwanger

GFC NIEUWS- De identieke tweelingzussen Brittany en Briana uit Ohio, VS, zijn nu zwanger.

De zussen hebben drie jaar terug allebei de liefde van hun leven gevonden. Héél toevallig waren dit de twee identieke tweelingbroers Josh en Jeremy en hadden ze in 2018 samen een ‘dubbele sprookjesceremonie’.

De koppels leerden elkaar kennen op het festival Twins Days in Twinsburg. Precies een jaar later zijn ze ook op dit speciale festival voor tweelingen getrouwd tijdens een dubbele bruiloft. Ze noemden deze bruiloft ook wel: ‘Our twinsane wedding‘.

En of dat nog niet genoeg is, woont het viertal ook nog samen om één dak. “De eerste paar maanden na het huwelijk zijn als een wervelwind van plezier voorbijgegaan. We zijn er zo snel aan gewend geraakt om getrouwd te zijn en met z’n vieren samen te wonen”, vertelt Briana. Ze krijgen wel veel vragen over hun leefsituatie. “De meeste mensen vragen of we weleens van partner hebben gewisseld. Maar we hebben afgesproken dit nóóit te doen”, lacht ze.

OOK INTERESSANT
UNICEF ondersteunt NH bij uitvoering water, sanitaire en hygiëne projecten in binnenland

Trouwen met een identieke tweeling en tegelijkertijd een gezin stichten was altijd al een droom voor de zussen.
Ook de mannen zijn dankbaar dat ze dit allemaal mogen meemaken.

Jeremy: “Dat het Josh en mij is gelukt om met de tweelingzussen van onze dromen te trouwen en met z’n allen nu samen te kunnen wonen en ook nog tegelijk een gezin stichten, is echt geweldig.”