fbpx
Identieke tweelingzussen die identieke tweelingbroers huwden gelijktijdig zwanger

GFC NIEUWS- De identieke tweelingzussen Brittany en Briana uit Ohio, VS, zijn nu zwanger.

De zussen hebben drie jaar terug allebei de liefde van hun leven gevonden. Héél toevallig waren dit de twee identieke tweelingbroers Josh en Jeremy en hadden ze in 2018 samen een ‘dubbele sprookjesceremonie’.

De koppels leerden elkaar kennen op het festival Twins Days in Twinsburg. Precies een jaar later zijn ze ook op dit speciale festival voor tweelingen getrouwd tijdens een dubbele bruiloft. Ze noemden deze bruiloft ook wel: ‘Our twinsane wedding‘.

En of dat nog niet genoeg is, woont het viertal ook nog samen om één dak. “De eerste paar maanden na het huwelijk zijn als een wervelwind van plezier voorbijgegaan. We zijn er zo snel aan gewend geraakt om getrouwd te zijn en met z’n vieren samen te wonen”, vertelt Briana. Ze krijgen wel veel vragen over hun leefsituatie. “De meeste mensen vragen of we weleens van partner hebben gewisseld. Maar we hebben afgesproken dit nóóit te doen”, lacht ze.

Trouwen met een identieke tweeling en tegelijkertijd een gezin stichten was altijd al een droom voor de zussen.
Ook de mannen zijn dankbaar dat ze dit allemaal mogen meemaken.

Jeremy: “Dat het Josh en mij is gelukt om met de tweelingzussen van onze dromen te trouwen en met z’n allen nu samen te kunnen wonen en ook nog tegelijk een gezin stichten, is echt geweldig.”

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.