fbpx

ID-booth op twee locaties in het weekend

GFC NIEUWS- De entertainment groep ‘Quatro Vision’, de label van rapper Henkie T., heeft in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse zaken (Biza) een nieuw concept afgetrapt.

Samen met de afdeling ID-kaarten van Biza werden jongeren op 14 december in de gelegenheid gesteld om hun ID-kaart te maken, in het gebouw van Dresscode aan de Domineestraat en op de locatie van Hesdy’s aan de J. Lachmonstraat.

Het initiatief om tot deze actie te komen, is ontstaan toen bleek dat heel wat jongeren op de Facebook-pagina van Henkie T. aangaven niet over een ID- kaart te beschikken om een kaartje voor de show te mogen kopen.

De show is op 28 december in het Flamboyant Park en de toegang is bestemd voor personen van 16 jaar en ouder. Men moet zich kunnen legitimeren en dat blijkt juist een probleem te zijn.

BEKIJK OOK
Nieuw curriculum voor kinderdagverblijven en peuterscholen

Ravenberg Dominique, vertegenwoordiger van Quatro Vision in Suriname, kwam toen op het idee dat de mobiele ID-booth best wel ingezet kon worden op strategische locaties waar jongeren een ID-kaart kunnen laten maken en gelijk met het afhaalbewijs een kaart kunnen aanschaffen.

Niet alleen de jongeren waren in de gelegenheid een nieuwe ID-kaart te maken, maar ook zij die hun oude ID-kaarten wensten te verruilen voor een nieuwe (e-ID) mochten er terecht.