fbpx

ICT moet werkzaamheden CBB optimaliseren

Minister Mohamed Noersalim bracht maandag een werkbezoek aan het hoofdkantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). Hij maakte kennis met de totale staf en de medewerkers van deze werkarm van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De bewindsman hoorde de medewerkers aan en was getuige van de omstandigheden waarin het werk gedaan moet worden. Hij riep eenieder op door te gaan met deze belangrijke job aangezien het CBB een uitermate belangrijk instrument is voor de overheid en de totale samenleving.

De bewindsman gaf aan, dat er gewerkt wordt met het onlangs gesloten regeerakkoord als basis. Hij riep de medewerkers en staf op effectief en efficiƫnt het werk voort te zetten.

Minister Noersalim die ook ICT-deskundige is, zei dat dit een belangrijk middel zal zijn om de dienstverlening naar de gemeenschap toe verder te verbeteren. Hij hoorde de problemen van de diverse afdelingen aan en gaf de garantie binnen niet al te lange tijd samen met de directie van Binnenlandse Zaken naar mogelijkheden te kijken om de werkomstandigheden te verbeteren.

De bewindsman knoopte ook spontaan gesprekken aan met burgers die in de rij stonden om zaken te doen om van hen te vernemen wat ze van de dienstverlening vinden.

Minister Noersalim heeft voor zijn bezoek aan het CBB reeds op het hoofdkantoor van het ministerie gesprekken gevoerd en kennis gemaakt met functionarissen en medewerkers. Het ligt in de bedoeling de komende tijd landelijk bezoeken te brengen aan de overige werkarmen van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Naar meer berichten...