fbpx

HVB voert mobilisatiecampagne Nickerie op

GFC NIEUWS-Met kerninstallaties te Groenteweg, Pisang Kapokweg en Henar heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) afgelopen weekend haar mobilisatiecampagne in het district Nickerie opgevoerd.

Partijleider Raymond Sapoen feliciteerde de Nickeriaanse gemeenschap met de recente oplevering van het nieuwe Gezondheidscentrum te Van Pettenpolder en de goede studieresultaten op het HAVO/VWO dit schooljaar.

“Maar vooral ook moeten we onze Nickeriaanse schooljeugd op GLO-niveau feliciteren en als voorbeeld stellen voor het feit dat ze elk jaar weer ver boven het landelijk gemiddelde scoort. Maar toch zullen we ons onderwijssysteem moeten hervormen, omdat we allemaal willen dat onze jonge studenten direct inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt en onze leerlingen na VOJ de vereiste vaardigheden hebben als hun collega’s uit de regio. Hervorming van ons educatief systeem behoort tot een van onze speerpunten”, aldus Sapoen.

De HVB heeft een ontwikkelingsslogan die simpel luidt: O + O = O: Onderwijs en Ondernemerschap is Ontwikkeling.

BEKIJK OOK
Landen keuren resolutie goed voor ondersteuning toegang tot monkeypokkenvaccin Pan-Amerikaanse regio

“Niet zomaar heeft HVB gratis ICT en Hydroponic training geïntroduceerd in Nickerie, maar de partij heeft een ontwikkelingsvisie”, zegt de partijleider.

“Het is ons niet ontgaan dat de traditionele politieke partijen met het oog op de komende verkiezingen, ernstig rekening houden met de HVB in Nickerie. Dat is een goed teken en het resultaat van hard werken door stille werkers in het veld waardoor de partij nu meer dan 20 kernen in het westelijk district telt.”

“We moeten ons niet laten ophouden door partijen die bepaalde etnische groepen voor zichzelf claimen. Wij volgen de bewegingen en het lijkt erop dat wij de meest etnische verkiezingen krijgen volgend jaar.”

“We zijn dit station allang gepasseerd en wij maken ons nu op om de eerste HVB-zetel te veroveren in Nickerie. Dat is de duidelijke instructie aan de westelijke structuren,” aldus Sapoen.