fbpx

“HVB steeds dichterbij de samenleving”

GFC NIEUWS- De Hervormings – en Vernieuwingsbeweging (HVB) installeert steeds meer kern- en Jongerenraden en opende recent nog een centrum.

Eerder deze week werd het HVB-centrum te Dessa, Lelydorp feestelijk geopend en is de jongerenraad Wanica geïnstalleerd. “Daarmee krijgt de HVB als politieke stroming steeds meer betekenis,” wordt aangevoerd.

In een bericht wordt benadrukt dat de partij staat voor vernieuwing en ontwikkeling van de gemeenschap. “Zij biedt Suriname iets heel nieuws aan.”

De HVB verzorgt trainingen, cursussen en voorlichtingen om personen zelfstandiger en zelfredzaam te maken, zodat in de toekomst (voedsel)pakketten minder nodig zijn.

De HVB investeert in jongeren omdat zij de toekomst zijn van morgen. De HVB staat niet alleen voor vernieuwing en hervorming, maar ook voor eerlijkheid, respect en oprechtheid.

BEKIJK OOK
ABOP erkent bijzondere rechten Inheemsen en Javanen vanwege achtergestelde posities

De politieke leider, Raymond Sapoen, zegt dat hij vertrouwen heeft in de bewoners van Lelydorp en omgeving.

Voorzitter van de Jongerenraad Xiomara Sahit zegt “de HVB verzorgt educatieve trainingen, maar is niet het ministerie van Onderwijs, de HVB verzorgt ondernemingsgerichte trainingen, maar is niet het ministerie van HI en de HVB geeft voorlichting over gezondheid, maar is niet het ministerie van volksgezondheid.”

“Waarom de HVB dit doet? Omdat op deze manier elke Surinamer zelfstandiger en zelfredzaam kan worden. Daarom roep ik alle jongeren op om zich bij de HVB aan te sluiten en zelf ook iets voor de totale gemeenschap te betekenen.”