fbpx
“HVB steeds dichterbij de samenleving”

GFC NIEUWS- De Hervormings – en Vernieuwingsbeweging (HVB) installeert steeds meer kern- en Jongerenraden en opende recent nog een centrum.

Eerder deze week werd het HVB-centrum te Dessa, Lelydorp feestelijk geopend en is de jongerenraad Wanica geïnstalleerd. “Daarmee krijgt de HVB als politieke stroming steeds meer betekenis,” wordt aangevoerd.

In een bericht wordt benadrukt dat de partij staat voor vernieuwing en ontwikkeling van de gemeenschap. “Zij biedt Suriname iets heel nieuws aan.”

De HVB verzorgt trainingen, cursussen en voorlichtingen om personen zelfstandiger en zelfredzaam te maken, zodat in de toekomst (voedsel)pakketten minder nodig zijn.

De HVB investeert in jongeren omdat zij de toekomst zijn van morgen. De HVB staat niet alleen voor vernieuwing en hervorming, maar ook voor eerlijkheid, respect en oprechtheid.

De politieke leider, Raymond Sapoen, zegt dat hij vertrouwen heeft in de bewoners van Lelydorp en omgeving.

Voorzitter van de Jongerenraad Xiomara Sahit zegt “de HVB verzorgt educatieve trainingen, maar is niet het ministerie van Onderwijs, de HVB verzorgt ondernemingsgerichte trainingen, maar is niet het ministerie van HI en de HVB geeft voorlichting over gezondheid, maar is niet het ministerie van volksgezondheid.”

“Waarom de HVB dit doet? Omdat op deze manier elke Surinamer zelfstandiger en zelfredzaam kan worden. Daarom roep ik alle jongeren op om zich bij de HVB aan te sluiten en zelf ook iets voor de totale gemeenschap te betekenen.”

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…