HVB heeft geen boodschap aan beledigingen vanuit PL

De Hervormings en Vernieuwsbeweging (HVB), onder voorzitterschap van Mike Noersalim, heeft geen boodschap aan beledigende uitspraken gedaan vanuit PL lid, Bronto Somohardjo.

Dat kwam onlangs duidelijk naar voren bij de installatie onderafdeling ressort Nieuwe Grond. Volgens de partijvoorzitter doet de HVB niet aan vuilsmijterij en of het beledigen van andere partijen.

“We geven zulke mensen geen antwoord. Het is onze tijd niet waard. Je kan een dwaas niet antwoorden op zijn dwaasheden. Wij gaan geen politiek drijven op dat niveau. Het past helemaal niet om mensen te vloeken. Raymond Sapoen en ik zegenen wie ons vervloeken. De vervloeking van de PL wordt een zegen voor de HVB.”

Noersalim zegt verder dat zijn partij niet wakker ligt van uitspraken gedaan door PL. Het is volgens hem over duidelijk dat naar mate de verkiezing nadert er paniek in huis is bij de PL.

leden van die partij liegen over anderen en beledigen andere politici. “Bij de HVB is er geen plaats om anderen te beledigen en of te vernederen. Wij doen dat niet maar concentreren ons op het binnen halen van zetels in de districten alwaar de partij aan de verkiezing zal deelnemen.

Ook worden Noersalim en Sapoen voor overlopers uitgemaakt. Noersalim zegt dat hij en Sapoen geen overlopers zijn.

“Wij zagen dat de PL minder leden kreeg. Er moest een verandering plaats vinden en de jonge leiders moesten een andere richting op. We zijn niet overgelopen maar hebben onze eigen partij opgericht”. Kort daarna hebben velen van de PL zich bij de HVB aangesloten omdat ze ontwikkeling willen en omdat de partij het belang van het volk voorop stelt en geen eigen belangen.

De HVB wilt het land hervormen war nodig maar doet niet mee aan vuilsmijterij zoals de PL dat doet. “Wij vertellen de mensen wat onze visie is maar beledigen niet. Dit geeft duidelijk het verschil aan tussen de politiekvoering van de HV en de PL.

Overige berichten