Huurmoordenaar ‘The Tiger King’ nu ook op Netflix

GFC NIEUWS- De streamingdienst Netflix scoort hit na hit met de true-crime shows die ze uitbrengen, maar ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’ is wel de gekste tot nu toe. Sektes, drugs, polygamie en huurmoorden.
‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’ is het bizarre verhaal van Joe Exotic. Hij was dierentuineigenaar die geobsedeerd was met tijgers, leeuwen en andere katachtigen.
Uiteindelijk verdween hij 22 jaar lang achter de tralies, omdat hij een huurmoordenaar had ingehuurd om dierenrechtenactivist Carole Baskin om te leggen. En dat is nog lang niet het gekste aan zijn verhaal.
De zevendelige serie focust zich op het eigenaardige leven van Joe. Hij had een dierenpark, gevuld met tijgers, beren en leeuwen. Tussendoor is te zien hoe hij waarschijnlijk wordt aangevallen door zijn beesten.
Joe Exotic is zó gek op zijn dieren dat hij zelfs muziek ging maken over zijn favorieten. Met nummers als ‘I Saw A Tiger’, ‘Here Kitty Kitty’ en ‘My First Love’ maakte hij weinig indruk op de muziekindustrie.
Joe had de liefde gevonden met maar liefst twee mannen, Travis en John. Het drietal gaf elkaar het jawoord in een volledige roze trouwerij. Beide echtgenoten van Joe werken mee aan de docuserie en zullen dus hun verhaal doen. Bovendien zou hij er nog een minnaar op na houden, Dillon, die ook in de serie zijn opwachting maakt.
Ook is er een sekte aanwezig op het dierenpark. Eén vrouw onthult dat ze was ingehuurd om mensen naar binnen te drijven met haar schoonheid. “We moesten sexy zijn, mensen naar binnen lokken”, legt ze uit.
Tegenwerking wordt niet getolereerd door Joe. Wanneer Carole Baskin hem zijn katten probeert af te pakken, wordt hij wild. Hij huurt iemand in om de dierenrechtenactivist te vermoorden, waardoor hij uiteindelijk wordt opgepakt en veroordeeld wordt tot 22 jaar in de bak.

Overige berichten