fbpx

Hunkerende dames in Suriname maken zichzelf steeds belachelijker met plaatsen filmpjes op sociale media

INGEZONDEN- Naar aandacht hunkerende vrouwen in Suriname die duidelijk met hun ziel onder hun arm lopen maken zichzelf steeds belachelijker met het plaatsen van idiote filmpjes op sociale media.

Het wordt steeds gekker. Jammer dat er mensen in ons land zijn die deze idioterie uit het buitenland aan het overnemen zijn!

Het is door onderzoekers al vaker bewezen dat personen die dit soort achterlijke filmpjes plaatsen, en het zijn in de meeste gevallen jongedames, aan een ieder willen laten weten dat zij er ook nog zijn.

Een klein deel van hen blijkt volgens psychologen narcisten te zijn, maar de meeste van deze vrouwen posten veel vanwege een erg laag zelfbeeld.

Zij hebben dus een minderwaardigheidscomplex, dikwijls zonder dat zelf in de gaten te krijgen. Zij baseren hun eigenwaarde op hun uiterlijk en zoeken zo validatie van hun zogenaamde vrienden op sociale media.

Ik krijg deze achterlijke beelden regelmatig doorgestuurd van mijn kennissen en familieleden. Samen lachen wij deze  psychologisch lichtgestoorden hard uit.

Maar het is ergens wel zielig dat deze dames er niet bij stilstaan dat de absurde beelden die zij hebben geproduceerd voor de rest van hun leven en veel langer nog op het internet zullen blijven circuleren.

Het zou verstandig zijn indien deze wezens, die zoals deskundigen beweren dikwijls een minderwaardigheidscomplex of narcistische trekken hebben, zich laten behandelen door een psychotherapeut of psychiater.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud

OOK INTERESSANT
Melatonine kan zelfbeschadiging bij jongeren met angst en depressie verminderen