Crowdfunding-actie gestart voor 5-jarige Arush in Suriname

GFF NIEUWSREDACTIE- Anushka Kanhai en Rayeed Nasibdar zijn namens de ouders van de 5-jarige Arush Lachan een crowdfuncding-actie gestart.

Sinds zijn geboorte heeft Arush een afwijking en is er een drain geplaatst in zijn hoofd. De afgelopen jaren is Arush veelvuldig geopereerd.

Recent is er weer een ontsteking ontstaan, en hebben ouders het vertrouwen in de huidige specialist in Suriname opgezegd. de ouders willen niet dat hun kind na meerdere malen opereren weer door dezelfde arts wordt behandeld, schrijven de initiatiefnemers.

“De ouders willen nu dat hun zoontje geopereerd wordt in Nederland, op een goede professionele manier. Hiervoor is de handtekening van de huidige arts nodig. Echter wilt deze niet meewerken, gaven de ouders aan. Hierdoor komt er ook geen vergoeding vanuit de staatsverzekering/Armulof-regeling, en dit betekent dat de ouders opdraaien voor de alle kosten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

“De ouders hebben het niet breed. Het zijn goede zorgzame ouders die daarnaast nog een zoontje hebben van 2 jaar. Toen ik dit verhaal hoorde, vond ik als moeder dat er actie nodig is. De ouders weten van de actie en hebben ook akkoord gegeven. “Arush moet gered worden. Hij heeft ook recht op een normale jeugd en voortgang van zijn leven.”

De operatiekosten zijn nog niet bekend. De kosten kunnen mogelijk oplopen tot euro 10.000 of zelf meer. Het doel is wel om euro 10.000 binnen te halen.

Om geld over te maken als u in Suriname woont, kunt u storten op DSB 707988 tnv. Sheombarsing tbv Arush Lachan.

Namen en telefoonnummers ouders Suriname:

Prasanth Raghoebier/ 0597-8704541

Rabia Ally-Raghoebier/ 0597-8148590

Contactpersonen in Nederland:

Rayeed Nasibdar: 0621489345

Anushka Kanhai: 0643439576

Rayeed Nasibdar is de aanspreekpunt tussen de artsen over het dossier.

BEKIJK MEER GFC GEZONDHEIDSNIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten