fbpx

Huldiging leden voortgezet in het kader van 70 jaar VHP

GFC NIEUWS- Na de terugkeer van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi van het Summer Milan Festival in Holland, heeft hij de volgende dag de draad weer opgepakt.

Santokhi heeft bij verschillende gelegenheden gezegd dat in verband met het 70-jarig bestaan van de partij, het gehele jaar door leden gehuldigd zullen worden die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de partij.

In dat kader is vrijdag te Tammanredjo in Commewijne een groot aantal VHP’ers gehuldigd, bijkans 400 personen.

Ze werden gehuldigd door Santokhi met een oorkonde als blijk van waardering voor hun geweldige inzet voor de partij. Hij bedankte de partijgenoten voor het feit dat ze door dik en dun en onder alle omstandigheden de VHP trouw zijn gebleven.

BEKIJK OOK
Wroko Afersi is terug en overschrijdt direct grens van 100 duizend kijkers

Na de huldiging van de partijgenoten mocht Santokhi de opening verrichten van het VHP-Infocentrum en secretariaat Commewijne.

Met het doorknippen van de lint werd het Infocentrum voor geopend verklaard. De voorzitter gaf aan dat dit centrum belangrijk is voor de samenleving van Commewijne om informatie met elkaar te delen.

Hij gaf voorts aan dat na de verkiezingen van 25 mei 2020, “we alle Surinamers gaan bundelen en Surinamers niet in hokjes zetten, we gaan alle Surinamers bijeenbrengen om Suriname te redden.”