fbpx

Huldiging jubilarissen en gepensioneerden PCS voor jarenlange trouwe dienst

GFC NIEUWS- Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft van 9 december tot en met 15 december de jubilarissen en gepensioneerden in de bloemen gezet.
Dit gebeurde in verband met de huldiging van medewerkers die 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 40 dienstjaren over de periode 2019 en 2020 achter de rug hebben. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de gepensioneerden over deze periode.
Over de periode 2019 zijn 73 medewerkers en 5 gepensioneerden gehuldigd. Over de periode 2020 gaat het om 71 medewerkers en 4 gepensioneerden.
pcs 1 768x512 1 | GFC Nieuws
Algemeen Directeur Raj Jadnanansing zegt dat de huldiging al twee keer is uitgesteld. Hij merkt op, dat ondanks de moeilijke periode waarin wij ons bevinden toch besloten is om de huldiging door te laten gaan ook gezien ons 125 jaar jubileum en de waardering die niet kan uitblijven van deze groep.
Bondsvoorzitter Carmen Brondenstein geeft aan dat de medewerkers ondanks de moeilijke omstandigheden waaronder ze werken, zij het werk met liefde blijven doen. Brondenstein kan als gepensioneerde verpleegkundige van PCS het gevoel delen met deze speciale groep.
Na afloop hebben de jubilarissen een oorkonde in ontvangst genomen en de gepensioneerden hebben naast een oorkonde ook een gouden PCS speld ontvangen.

BEKIJK OOK
Vermiste 18-jarige tiener terecht