fbpx

Huisvrouw in Paramaribo wordt regelmatig opgesloten in slaapkamer terwijl man op stap gaat

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een zachtmoedige huisvrouw die wel heel erg makkelijk over zich heen laat lopen door haar liefdespartner is slachtoffer van een opvallende vorm van huiselijk geweld.

De veertiger uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo wordt regelmatig opgesloten in haar slaapkamer wanneer haar geliefde in de avonduren alleen op stap gaat.

GFC verneemt dat de bruut dikwijls pas na enkele uren thuis arriveert en vervolgens in beschonken toestand ruzie maakt met zijn partner.

Een maatschappelijk werkster van een bekende vrouwenorganisatie laat verder aan GFC weten dat de man zijn vriendin zonder enige indicatie ervan beschuldigt hem vaker ontrouw te zijn geweest.

Dat is volgens hem ook de reden dat hij genoodzaakt is zulke extreme handelingen te plegen.

De mishandelaar heeft zijn eigen bedrijfje thuis en laat het bovendien niet toe dat zijn vriendin met wie hij geen kinderen heeft alleen naar buiten gaat. Zij mag ook niet buitenshuis werken, maar zich alleen bezighouden met de huishouding.

Een gênant detail is dat de gedupeerde een emmer in haar kamer heeft om eventueel haar behoefte in te doen. Wanneer de deur op slot is kan zij namelijk niet naar het toilet.

Bekijk ook: Veel vraag in Suriname en Nederland naar gezichtscrème die je mooier maakt

Gesprekken met de de dame die zijn gevoerd op verzoek van bezorgde familieleden om te ageren tegen het wangedrag van haar partner hebben geen bevredigende resultaten opgeleverd.

Het slachtoffer accepteert de gedwongen opsluitingen.

Foto ter illustratie.