fbpx
Huisvriend plundert rekening van vrouw, duizenden SRD schade

GFC NIEUWS– De 39-jarige Michel L. is vorige week woensdag door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden wegens diefstal van een groot geldbedrag.

Het slachtoffer deed in januari aangifte dat geld van haar bankrekening gestolen was door een onbekende.

Uit het onderzoek is gebleken dat Michel L., die een huisvriend is, op onbewaakte momenten de pinpas van de benadeelde uit haar woning wegnam, waarna hij geldbedragen via de pinautomaat van haar rekening opnam of inkopen deed met de pas. De code van de pinpas was bekend bij Michel.

Na het opnemen van geld en het doen van inkopen ging hij weer op bezoek bij de benadeelde en plaatste de pinpas weer op de plek waar hij die gestolen had. De vrouw lijdt een schade dat duizenden Surinaamse dollars.

Michel is door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)