Huilende verlamde Surinaamse man kan nu beter lopen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- De 42- jarige Marlon uit Paramaribo zag het leven niet meer zitten nadat hij vorig jaar werd getroffen door een beroerte. De linkerzijde van zijn lichaam was gedeeltelijk verlamd geraakt en hij werd afhankelijk van anderen.

“Ik was erg verdrietig omdat ik niet goed meer kon lopen en mijn hand niet kon gebruiken. Ik kon ook niet duidelijk praten. Ik heb maandenlang gehuild, soms elke nacht”, zegt Marlon.

De man begon aan een revalidatieproces en combineerde dat sinds begin januari met de natuurlijke DLPA- behandelingen bij Constantin.

“Mijn herstel is duidelijk heel veel sneller gegaan nadat ik met de DLPA- behandelingen ben begonnen. Voordat ik ermee begon kon ik niet zelfstandig lopen, maar al na een paar behandelingen had ik al veel meer gevoelens. Nu loop ik zelfstandig. Mijn linkerarm en linkerbeen doen het gewoon stukken beter. Ik voel mij nu ook veel gezonder, sterker en slaap veel beter”, legt hij uit.

Volgens informatie heeft de man behalve de DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 (Telefoon: 454682 of 8914140) wordt uitgevoerd, ook adviezen gekregen wat hij wel en niet mag eten. Zo krijgt hij veel rauwe koudgeperste olijfolie, een speciale combinatie groenten, amandelnoten en walnoten, bonen en vissoorten zoals zalm en sardien voorgeschreven.

“Ik eet geen koek, snoep, gebak, roti, bami en chips meer. Ook geen zoete frisdranken, maar water, ongesuikerde thee of amandelmelk. Ook gebruik ik alleen rauwe speciale olijfolie, dus niets wat is gebakken in andere soorten olie. Ook heb ik speciale oefeningen van Constantin gekregen die ik combineer met de behandelingen bij hen. Ik probeer op hun advies ook meer te bewegen in plaats van de hele dag te liggen en zitten. Ook heeft Constantin mij laten stoppen met roken”, aldus Marlon, die zegt dat hij door zijn positieve vorderingen weer zin heeft in het leven.

Volgens de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke is de DLPA- behandeling uit Duitsland momenteel de meest effectieve methode om klachten op een natuurlijke wijze weg te nemen of in ieder geval sterk te verminderen.

De DLPA – behandeling is behalve bij verlammingsklachten ook zeer goed bij hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, lage libido, tintelingen, lichamelijke en geestelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, stress en andere klachten.

De DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin wordt uitgevoerd, heeft volgens de Europese topexpert een zeer positieve invloed op het lichaam . De prijs per behandeling van een uur is betaalbaar gemaakt voor de meeste mensen: SRD 25,-

“Ik adviseer een ieder met deze klachten de DLPA- behandeling, omdat die zeer goed helpt en bovendien zorgt voor meerdere gunstige effecten”, stelt Clarke. Ook Duitse professoren, homeopaten en andere gezondheidsexperts adviseren de DLPA- behandeling.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140.

Overige berichten