Huidvlekken verwijderbehandeling van Constantin ook in Brazilië

GFC NIEUWS – De erg succesvolle Duitse behandeling om huidvlekken te verwijderen of verminderen, die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat in Tourtonne 5 wordt uitgevoerd, zal binnenkort ook in Brazilië worden toegepast.

De behandeling is gebaseerd op het gebruik van een 100 procent natuurlijke koude masker/gel met een synergetische werking. Duitse huidexperts en de vermaarde Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke adviseren deze speciale behandelmethode aan personen die last ondervinden van diverse soorten huidvlekken, puisten, rimpels, een onzuivere huid en andersoortige huidklachten.

Een Europese huidexpert verbonden aan Constantin geeft momenteel uitlegsessies aan enkele schoonheidsspecialisten in São Paulo, Brazilië. Aan hen zal worden geleerd op welke wijze het natuurlijke koude masker moet worden toegepast bij mensen met huidvlekken en dergelijke cosmetische problemen.

Een schoonheidsspecialiste van Constantin zegt aan GFC Nieuws dat de behandeling tegen huidvlekken in Suriname al een zeer groot succes is.

“Alle gerandomiseerde studies hebben aangetoond dat deze behandeling met een 100 procent natuurlijk gezichtsmasker, momenteel veruit de beste is. En dat merk ik ook aan de talrijke personen die bij ons uitzonderlijk goede resultaten behalen”, legt ze uit.

Eerder dit jaar werden de behandelingen van Constantin door de Surinaamse Consumentenbond uitgeroepen tot veruit de beste in Suriname. De Consumentenbond onder leiding van Rudie Balker heeft uitgebreid en langdurig onderzoek gedaan naar de kwaliteit van gezichtsbehandelingen in verschillende klinieken in ons land.

“De gezichtsbehandelingen bij Constantin zijn door ons objectief beoordelend onderzoeksteam als veruit de beste gekozen. Op alle vlakken scoort Constantin significant hoger. De kwaliteit van de behandeling met een speciaal wit gezichtsmasker, een speciale gel, is in vergelijking met andere klinieken op een zichtbaar hoger niveau en de resultaten zijn ook veel beter”, zegt de topman van de Consumentenbond.

De mede- grondleggers van deze erg succesvolle therapie bij Constantin zijn Jonathan Clarke in samenwerking met Duitse professoren.

“De speciale synergetische combinatie polyfenolen in het masker heeft een anti- oxiderende werking, een anti – ageing effect, verbetert het zelf herstellend vermogen van de huid, neutraliseert de negatieve effecten van UV- licht en reduceert huidvlekken. Simpel gezegd: je huid wordt er gezonder en mooier van”, aldus de Europese verjongingsexpert.

Personen die ook huidvlekken of puisten willen verwijderen met deze natuurlijke behandelmethode kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140.

Overige berichten