fbpx

Huidvlekken verminderen, ook landen in de regio willen leren hoe dat moet

Verschillende soorten ontsierende huidvlekken vormen een dagelijkse ergernis voor vrouwen die met deze klachten te kampen hebben. De vlekken hebben meestal een erg negatief effect op het uiterlijk, vooral die in het gezicht. Maar ook op andere lichaamsdelen kunnen deze huidvlekken zeer storend zijn.

Er bestaat enorm veel interesse in een nieuwe natuurlijke behandelmethode uit Duitsland, waarmee de meeste van deze huidvlekken kunnen worden verminderd. De speciale behandeling met een 100 procent natuurlijke homeopathische koude gel, wordt in Suriname alleen bij Constantin in het noorden van Paramaribo uitgevoerd.

BEKIJK OOK: Wil je mager worden? De juiste voeding is tienmaal belangrijker dan bewegen, zeggen ’s werelds beste experts

Schoonheidsklinieken in onze regio tonen momenteel grote interesse in de nieuwe natuurlijke anti – huidvlekken behandelmethode met de koude gel. Het ligt in de bedoeling dat deze in Duitsland geformuleerde behandeling binnenkort ook in Frans- Guyana en de Antillen zal worden uitgevoerd.

OOK INTERESSANT
Efficiënt beheer watersysteem Nannizwamp cruciaal voor rijststeelt

De vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke en een huidspecialist zullen in dit kader komende week een live video lezing verzorgen voor schoonheidsspecialisten. Tijdens de lezing zullen de experts uitleg geven over deze succesvolle behandelmethode.

Volgens een Europees gediplomeerde schoonheidsspecialiste van Constantin is de anti- huidvlekken behandeling uit Duitsland volgens klinisch onderzoek ‘s werelds meest effectieve methode om op natuurlijke wijze de huidconditie te verbeteren en bovendien ideaal voor vrouwen en mannen.

“Deze behandeling voor het gezicht en ook andere lichaamsdelen is uiterst doeltreffend bij het reduceren van diverse ontsierende huidvlekken, pigmentvlekken, sproeten, donkere oksels, littekens/huidbeschadigingen, striae, acne/puisten, rimpels, donkere kringen onder de ogen, oogwallen en een onzuivere huid”, aldus de schoonheidsspecialiste van Constantin.

BEKIJK OOK: Nieuwe behandeling in Suriname tegen rugpijn, nekpijn, knieklachten en lichaamspijnen is groot succes