Huidvlekken verdwijnen of verminderen met natuurlijke behandelmethode

Verschillende soorten ontsierende huidvlekken zijn tegenwoordig, met de jongst ontwikkelde natuurlijke behandelmethode, goed te verminderen. Dat is de uitkomst van een 18 maanden durend Duits gerandomiseerd onderzoek waaraan ook verscheidene homeopaten hebben geparticipeerd. De succesvolle huidbehandelingen worden sinds kort ook in Suriname, alleen bij Constantin in het noorden van Paramaribo, uitgevoerd.

De behandeling is gebaseerd op het gebruik van een 100 procent natuurlijke samengestelde koude natuurmasker met een synergetische werking. Duitse huidexperts adviseren de speciale behandelmethode aan personen die last ondervinden van diverse soorten huidvlekken, puisten en andersoortige huidklachten. De behandelingen moeten volgens de huidexperts wel een aantal keren worden herhaald, bij sommige personen soms wel 6 tot 15 keren

Volgens de vermaarde Europese verjongings- en afslankexpert Jonathan Clarke is de behandeling in het bijzonder effectief bij hardnekkige huidvlekken en een onzuivere huid.

Ook een gediplomeerde schoonheidsspecialiste verbonden aan Constantin zegt meer dan tevreden te zijn met het effect van de therapie tegen huidvlekken.

De behandeling met het koude natuurmasker om huidvlekken te verminderen wordt in Suriname alleen bij Constantin in het noorden van Paramaribo uitgevoerd.