fbpx

Huidvlekken en puisten nu goed te verwijderen met speciale behandeling

DOOR DE GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- “Ik had last van huidvlekken in mijn gezicht en een paar op mijn rug. Dat stoorde mij enorm want mijn uiterlijk is erg belangrijk voor mij. Om die reden heb ik mij bij Constantin laten behandelen met een speciaal natuurlijke huidmasker uit Duitsland om huidvlekken te verminderen. En met heel veel succes, want de vlekken in mijn gezicht zijn zo goed als weg en die op mijn rug zijn al veel minder zichtbaar”, zegt Sila aan GFC Nieuws.

De huidbehandeling (SRD 45,- ) die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5(telefoon: 454682 of 8914140) wordt uitgevoerd, is gebaseerd op het gebruik van een 100 procent natuurlijke koude masker met een synergetische werking. Duitse huidexperts adviseren deze speciale behandelmethode aan personen die last ondervinden van diverse soorten huidvlekken, puisten, een onzuivere huid, rimpels en andersoortige huidklachten

Volgens een 18 maanden durend Duits gerandomiseerd onderzoek, waaraan ook verscheidene Europese homeopaten hebben geparticipeerd, vermindert deze methode huidvlekken op natuurlijke en efficiënte wijze.

De vermaarde Europese verjongings- en afslankexpert Jonathan Clarke vertelde recentelijk op een congres in Spanje dat de behandeling in het bijzonder effectief is bij hardnekkige huidvlekken, maar ook bij puisten, rimpels, verslapte huid en een onzuivere huid. “Om huidvlekken of puisten op natuurlijke wijze te verminderen, is deze behandeling momenteel de meest effectieve”,aldus de huidexpert.

OOK INTERESSANT
Studie: alle anticonceptiepillen verhogen risico op borstkanker

Ook de Consumentenbond heeft recentelijk een uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende behandelingen die worden toegepast in ons land. De behandelingen bij Constantin met een speciaal masker uit Duitsland mogen volgens de Consumentenbond gekwalificeerd worden als de meest effectieve om de huid te verbeteren.

Een schoonheidsspecialiste van Constantin zegt dat de behandeling tegen huidvlekken, puisten, rimpels en een onzuivere huid een zeer groot succes is. “Alle klinische studies hebben aangetoond dat deze natuurlijke behandeling tegenwoordig de beste is. En dat merk ik ook aan de talrijke personen die bij ons uitzonderlijk goede resultaten behalen”, legt ze uit.

Personen die ook huidvlekken of puisten willen verwijderen of hun huidconditie willen verbeteren met deze natuurlijke behandelmethode, kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140.