fbpx

Huidvlekken in je gezicht: wat je volgens de topexpert het beste eraan kunt doen

Huidproblemen zijn vaak een grote bron van ergernis omdat deze een negatief effect hebben op je uiterlijk. Vooral als je donkere vlekken, puisten, onzuiverheden of overmatig veel rimpels hebt in je gezicht, is dat een aanslag op je voorkomen.  

Er zijn verscheidene middelen om deze ontsierende huidklachten te verminderen of weg te nemen. Maar welke  zijn ’s werelds meest effectieve?

Volgens de vermaarde Europese afslank – en verjongingsexpert Jonathan Clarke kan je de juiste maatregelen treffen om deze huidproblemen tegen te gaan.

“Vooral bij pigmentvlekken en rimpels is het van groot belang om dagelijks een crème met de juiste SPF te gebruiken”, legt de topexpert uit..

Tijdens zijn internationale lezingen heeft Clarke vaker aangegeven dat personen die last hebben van huidvlekken en andere huidproblemen bij voorkeur dagelijks Thera Natura+ crème kunnen insmeren in combinatie  met Grannur vruchtenconcentraat.

BEKIJK OOK
Schokkende ontdekking: obesitas veroorzaakt afsterven zenuwcellen vergelijkbaar met Alzheimer

“De synergetische combinatie vruchten polyfenolen in deze twee natuurproducten hebben een bijzonder gunstige uitwerking op de huidconditie en zorgen dus voor een mooiere huid. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat deze combinatie de beste resultaten opleveren”.

“Daarenboven heeft Grannur ook een heilzame en afslankende werking. Voorts raad ik aan om dagelijks voldoende te bewegen, bij voorkeur intervaltraining. Deze training heeft ook een gunstig effect op de hormoonhuishouding”, aldus Clarke.

Een goede/lange nachtrust, gezond vezelrijk eten, niet roken, geen alcohol maar elke dag ruim voldoende water drinken en de dagelijkse huidverzorging zijn volgens de ervaren verjongingsexpert ook van groot belang voor de huidconditie.