fbpx

Huidige dc Paramaribo-Noordoost heeft geen vergunningen verstrekt voor openbare vermakelijkheden

GFC NIEUWS- Geruchten doen de ronde dat de huidige districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost, Ricardo Bhola, vergunningen voor het houden van openbare vermakelijkheden verstrekt.
De commissaris geeft aan dat er in het verleden reeds vergunningen voor een geldigheidsduur van 3 jaren aan diverse instanties voor het houden van openbare vermakelijkheden is uitgegeven.
De eerder aangehaalde vergunningen zijn thans voorlopig on-hold, dit vanwege de heersende Covid-19-situatie in Suriname.
In een persbericht wordt aangehaald dat er protocollen zijn ontwikkeld voor de branche van openbare vermakelijkheden. Ook de commissaris is gebonden aan de protocollen en voorwaarden.
Indien belanghebbenden interesse hebben in het organiseren van een openbare vermakelijkheid, dient de gegadigde zich persoonlijk bij de balie van het districtscommissariaat van Paramaribo-Noordoost aan te melden en zijn of haar verzoekschrift in te dienen.
De commissaris evalueert de aard per individuele verzoekschrift en geeft vervolgens naar grondig onderzoek hetzij positief of negatief advies. De commissaris maakt duidelijk dat “wij als commissariaat conform hetgeen de regering ons voorhoudt handelen. Alle geluiden die zich thans in de samenleving voordoen, zijn bezijden de waarheid.”
Indien personen constateren dat er onrechtmatig wordt gefeest mag deze zich wenden tot het Quick Response Team (QRT) en wel op het nummer 105.

BEKIJK OOK
Vrouw en zoon uit Kwatta maken deur niet open voor dronken man die middernacht binnen wil komen