fbpx
Huidige dc Paramaribo-Noordoost heeft geen vergunningen verstrekt voor openbare vermakelijkheden

GFC NIEUWS- Geruchten doen de ronde dat de huidige districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost, Ricardo Bhola, vergunningen voor het houden van openbare vermakelijkheden verstrekt.

De commissaris geeft aan dat er in het verleden reeds vergunningen voor een geldigheidsduur van 3 jaren aan diverse instanties voor het houden van openbare vermakelijkheden is uitgegeven.

De eerder aangehaalde vergunningen zijn thans voorlopig on-hold, dit vanwege de heersende Covid-19-situatie in Suriname.

In een persbericht wordt aangehaald dat er protocollen zijn ontwikkeld voor de branche van openbare vermakelijkheden. Ook de commissaris is gebonden aan de protocollen en voorwaarden.

Indien belanghebbenden interesse hebben in het organiseren van een openbare vermakelijkheid, dient de gegadigde zich persoonlijk bij de balie van het districtscommissariaat van Paramaribo-Noordoost aan te melden en zijn of haar verzoekschrift in te dienen.

De commissaris evalueert de aard per individuele verzoekschrift en geeft vervolgens naar grondig onderzoek hetzij positief of negatief advies. De commissaris maakt duidelijk dat “wij als commissariaat conform hetgeen de regering ons voorhoudt handelen. Alle geluiden die zich thans in de samenleving voordoen, zijn bezijden de waarheid.”

Indien personen constateren dat er onrechtmatig wordt gefeest mag deze zich wenden tot het Quick Response Team (QRT) en wel op het nummer 105.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.