fbpx
Hugo Blanker mag WOL nog 5 jaar leiden

De algemene vergadering van de Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL) heeft woensdagmorgen het proces-verbaal van de verkiezingscommissie bekrachtigd.

Voor de verkiezingen waren er twee kandidatenlijsten ingediend, waaronder een lijst onder leiding van Hugo Blanker, de huidige voorzitter.

De genoemde commissie bestond uit Mike Sallons (voorzitter) met als leden Claudette Etnel en Hendrik Jamaloodin. Zij presenteerde haar conclusie in de alv en constateerde daarbij dat de lijst R. Baarh niet voldeed aan de statutuut-vereiste.

Als gevolg hiervan verklaarde de commissie de lijst Blanker bij acclamatie te zijn verkozen. Bij de voortzetting van de vergadering heeft de alv het verslag en vooral de conclusie van de verkiezingscommissie bekrachtigd.

Het nieuw WOL-bestuur is gekozen voor vijf jaar en zal zich gericht inzetten voor onder andere: de verzelfstandiging van het binnenlands luchtvaartgebeuren, opheffen van de rechtspositionele achterstanden het vaste aanstelling van medewerkers, transparante- en effectief beheer van de (werk) fysieke gebieden die onder Luchtvaartterreinen en Luchtvaartdienst ressorteren, continue en training op maat, versterking van het functioneren van AIS en de security. Ook het tekort aan personeel zal aandacht van de bond krijgen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.