fbpx
Hortence Monkou en Harold Vriesde DNA-kandidaten Abop/AC in Coronie

De structuren van de Abop hebben zondag de twee DNA-kandidaten van Coronie voorgedragen. Dit vond plaats in aanwezigheid van Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk. AC-partner Waldi Nain was ook aanwezig.

Er is besloten dat Hortence Monkou de lijsttrekker wordt van Abop/AC in dat district.

De tweede plaats op de lijst wordt ingevuld door Harold Vriesde.

Beide plaatsen op DNA-niveau zijn ingevuld door kandidaten van de Abop.

NDP-kandidaten

Monkou en Vriesde zullen het moeten opnemen tegen Remi Tarnadi en Joan Wielson van de NDP. Tarnadi zal de NDP-lijst trekken in dat district.

V7

De kandidaten van V7 zijn eerder bekendgemaakt. De NPS vervult de lijsttrekkersrol, terwijl PL op nummer 2 staat. De kandidaten zijn respectievelijk Kenneth Bruining en Iwan Khouw.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…