Horror moeder verdrinkt haar eigen kinderen 'om daarna hun organen te verkopen'

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 26-jarige moeder wordt ervan beschuldigd haar 2 dochters in koele bloede te hebben omgebracht. 

Het Clark County Coroner’s Office in Las Vegas (VS) onthulde dat haar vriend, Jaykwon Singleton – de vader van de twee kinderen – de meisjes op 6 november ontdekte in hun huis in Las Vegas. 

De 1-jarige Rose Singleton en haar zusje, de 2 maanden oude Lily Singleton waren de te betreuren slachtoffers in de lugubere daad.

Toen de vader thuiskwam van zijn werk, vond hij zijn twee levenloze dochters bovenop elkaar in een babyschommel. De politie van Las Vegas reageerde op de noodoproep van de vader.

Tijdens het 911-telefoontje werd hij afgeluisterd, terwijl hij vroeg wat er was gebeurd. “Wat heb je gedaan?” hoorde de coördinator hem vragen, voordat hij het antwoord van Amanda doorgaf: “Ze heeft ze verdronken … Ik heb het gevoel dat hun moeder ze heeft verdronken of zoiets.”

Singleton vertelde de politie dat hij Amanda had gevraagd waarom de lichamen van de meisjes op elkaar waren gestapeld. Hij zei dat ze hem als reactie daarop ‘suste’.

Amanda bleef hem de mond snoeren en op een gegeven moment verklaarde hij dat hun organen veel geld waard waren”, aldus het arrestatierapport.

Volgens het politierapport vertelde Sharp-Jefferson de politie dat ze “een film zag waarin mensen geld verdienden aan lichaamsdelen nadat een persoon stierf,” schrijft The Sun.

Amanda wordt mogelijk opgenomen in een psychische instelling, omdat ze krankzinnigheidsverschijnselen vertoont.

Foto: Fox

Overige berichten