fbpx

Hoogzwangere vrouw krijgt schoonmaakmiddel in plaats van koffie bij McDonald’s

Een zwangere Canadese vrouw kreeg per ongeluk schoonmaakmiddel geserveerd toen ze een latte bestelde bij een McDonald’s-filiaal in Lethbridge het zuiden van Alberta.
De vrouw was met haar zoon onderweg naar een basketbaltoernooi, toen ze even bij een McDonald’s stopte om een latte te bestellen.

Pas toen ze weer op de snelweg zat, nam ze haar eerste slok van het drankje. “Onmiddellijk moest ik naar de kant gaan om mijn mond met water te kunnen spoelen”, zegt de vrouw, die 32 weken zwanger is van haar derde kind. “Ik opende het dekseltje van de koffie en rook meteen een hele doordringende lucht van schoonmaakmiddel. Het was helemaal geen latte wat er in mijn beker zat.”

BEKIJK OOK
Man verwijdert ingewanden echtgenote voordat diner gasten thuis aankomen

Het goedje had een waterige bruine kleur. De vrouw aarzelde niet en reed onmiddellijk terug naar de betreffende McDonalds waar ze eiste om de manager te spreken.

In een statement zegt restauranteigenaar Dan Brown dat het incident hem erg spijt. “De machine is die ochtend schoongemaakt zoals altijd, maar het slangetje van de melktoevoer was nog in het schoonmaakmiddel blijven zitten terwijl het drankje van mevrouw Douglas werd gemaakt”, aldus Brown. De juiste schoonmaakprocedures zijn nogmaals doorgelopen met het personeel. ”