fbpx
Hooghart en Miskin geven stemadvies aan ambtenaren

CLO-voorzitter Ronld Hooghart teven nummer 10 op de DNA-kandidatenlijst van de NDP riep tijdens een bijzondere vergadering van de CLO donderdag de lansdienaren op om 25 mei 2015 op hem te stemmen.

Hooghart kreeg ondersteuning in zijn oproep van Michael Miskin, minister van Arbeid, een goeie vriend van Hooghart. Miskin was vóór verkiezingen van mei 2010 ook CLO-topper.

Volgens Miskin heeft het volk een parlementariër als Hooghart hard nodig. Een parlementariër moet strijden voor de belangen van arbeiders. Hooghart heeft zich altijd ingezet voor de belangen van arbeiders.

De volksvertegenwoordigers in het parlement praten volgens Miskin overwegend over hun belangen en de problemen in hun district en gaan niet echt in op zaken die de arbeidersklasse regarderen.

Hooghart zegt dat hij zich zal inzetten voor het versterken van de positie van contractarbeiders, wijziging ontslagwet, wijziging vakantiewet en het sociaal zekerheidstelsel.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…