fbpx

Hooggekwalificeerde Pardi is zeer goede keuze voor Volkshuisvesting, zegt vrouwenbeweging

GFC NIEUWS- Politieke analisten zeggen aan GFC Nieuws dat ze erg positief gestemd zijn door het nieuws dat een hooggekwalificeerde vrouw het roer overneemt op het directoraat Volkshuisvesting.

“Wij zijn erg verheugd dat er een vrouw wordt ingezet met een hoog opleidingsniveau, veel kennis van zaken, een oprecht sociaal gevoel en jarenlange ervaring”, is ook de mening van Jennifer Atmo. Zij is voorzitter van de vrouwenbeweging van de G.H. Foundation.

Een ingewijde vertelt aan GFC dat Pardi gekwalificeerd mag worden als zeer integer, gemotiveerd, deskundig, ervaringsrijk en bovenal goed opgeleid. Ook heeft ze aangetoond heel goed in staat te zijn belangrijke functies binnen verschillende segmenten naar behoren te kunnen vervullen.

Pardi heeft een master’s degree, is gecertificeerd door het zeer gerenommeerd instituut Clingendael in Den Haag/Nederland en afgestudeerd aan de International American University/Californië, USA. Vooraf heeft ze bovendien in Suriname diverse hoge opleidingen met succes afgerond.

Vanaf 2007 was Pardi actief als eerste plaatsvervangende ambassadeur voor Suriname in Den Haag, Nederland.  Ruim een jaar lang was ze daarenboven waarnemend ambassadeur voor ons land in Nederland. Vanwege haar degelijke prestaties in Nederland werd ze vervolgens in het jaar 2011  gevraagd om ambassadeur te worden voor Suriname in Indonesië. Ook daar bleek Pardi goede uitvoering te geven aan belangrijke taken.  

BEKIJK OOK
Nieuw curriculum voor kinderdagverblijven en peuterscholen

Daarom werd vanuit Paramaribo het verzoek aan haar gericht om als niet residerend ambassadeur te fungeren voor Suriname in Australië, Thailand en de Filipijnen. 

Pardi verzet al geruime tijd als financial consultant veel werk voor startende MKB- voornamelijk vrouwelijke, maar ook mannelijke ondernemers door microfinancieringen te bewerkstelligen voor deze belangrijke doelgroep. Als verbindingspersoon van de diaspora in Nederland en Indonesië heeft ze daarenboven de aanzet gegeven tot het realiseren van belangrijke  investeringen in ons land.   

Ook op sociaal vlak in Suriname is Pardi erg actief en wordt door velen in haar directe omgeving beschreven als een hardwerkend, zelfstandig en sociaal bewogen persoon met ruim voldoende interpersoonlijke vaardigheden. Zo is ze ook actief met kansarme kinderen in het district Para die aan hun lot zijn overgelaten.

Haar maatschappelijk werk binnen de moslimgemeenschap evenals specifiek de ouderenzorg in Commewijne, Moengo, Wanica en Paramaribo wordt door velen ook hooggewaardeerd.