fbpx
Hoog werktempo president Santhokhi niet bij te houden door allen

GFC NIEUWS- Het werktempo van president Chan Santokhi blijkt voor sommigen in zijn regeerteam te hoog.

Insiders zeggen aan GFC Nieuws dat de snelheid waarmee het staatshoofd wil werken aan het ontwikkelen van Suriname, niet door allen is bij te houden.

“Onze president wil dat zaken snel, transparant en effectief worden opgepakt. Het is geen tijd om te luieren, achterover te zitten en dingen die vandaag kunnen gebeuren uit te stellen tot morgen. Er moet hard gewerkt worden om de grote puinhopen op te ruimen. En dat is geen kleine klus!”.

“Een ieder moet de handen nu uit de mouwen steken, er moet vooruitgang worden geboekt. Niet te veel rusten en niets doen, maar werken. Arbeiden, Suriname weer opbouwen!”, zeggen ingewijden aan GFC.

President Santokhi heeft vaker aan het Surinaamse volk beloofd om de vooruitgang van ons land met alle hem ten dienste staande middelen te bewerkstelligen.

Meer nieuws

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.