fbpx
Hoofdstembureau houdt sessie met politieke partijen Wanica

GFC NIEUWS- Politieke partijen die zullen deelnemen aan de Algemene-, Vrije- en Geheime verkiezingen in district Wanica zijn vrijdag in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de leden van het hoofdstembureau.

Tijdens deze ontmoeting zijn alle protocollen in verband met de COVID-19 situatie in acht genomen.

Op deze bijeenkomst zijn onder leiding van de voorzitter van het hoofdstembureau verdere afspraken gemaakt over de indiening van de kandidatenlijsten op donderdag 9 april op het commissariaat te Lelydorp aan de Tawajarieweg no 20.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…