fbpx
Hoofdstembureau Coronie houdt openbare zitting

GFC NIEUWS- Op woensdag 27 mei heeft de openbare zitting van de bekendmaking van de voorlopige resultaten van de uitgebrachte stemmen op DNA en RR-niveau in Coronie plaatsgevonden.

Volgens artikel 123, 124 en 125 heeft het Hoofdstembureau kiesdistrict IV Coronie de voorlopige uitslag vastgesteld van de verkiezingen.

De uitslag ziet er als volgt uit:

2 DNA-leden t.w: Remie Tarnadi en Joan Wielzen. Beide zetels zijn van de NDP.
Op Ressortraadsniveau:

21 voor de NDP
2 voor de NPS

Ressortraad Totness volledig NDP

Ressortraad Johanna Maria
6 NDP en 1 NPS

Ressortraad Welgelegen
6 NDP en 1 NPS

Op DR-niveau zijn er 6 voor NDP en 1 voor NPS.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.