fbpx

Hoofdkwartier OW krijgt camera’s en extra beveiligingspersoneel

GFC NIEUWS- Naast extra veiligheidsmannen zullen er ook camera’s worden geplaatst, niet alleen in het gebouw, maar ook op het terrein van het ministerie van Openbare Werken(OW).
Minister Riad Nurmohamed heeft tijdens zijn aantreden op het ministerie van Openbare Werken rondleidingen gehad. Verschillende afdelingen confronteerden de bewindsman met situaties waarbij duidelijk was dat de veiligheid te wensen over laat.
De afdelingen van het ministerie van Openbare Werken zijn vaak de dupe geworden van diefstal. Ook de belichting en het onderhoud van zowel het gebouw als het terrein waren niet in orde. Auto-inbraken, verdwijnen van accu’s uit de auto’s of machines zijn vaak aan de orde gekomen.
De minister heeft besloten om bomen en defecte voertuigen die voor een onveilige situatie zorgen te verwijderen en zodoende de veiligheid te garanderen.
Vanaf januari 2021 zullen er opdrachten worden uitgevoerd volgens het nieuwe beleidsplan van het ministerie. Van de werkgroep wordt verwacht dat zij voorstellen doen om de veiligheid, zowel binnen als buiten het gebouw te garanderen.
De minister is ingenomen met het initiatief van de werkgroep die zich in het bijzonder wilt inzetten voor de veiligheid van zowel de eigendommen als de personeelsleden van het ministerie.

BEKIJK OOK
Weer significante olievondst voor Surinaamse kust