fbpx
Facebook Pagelike Widget

Hoofdkantoor Regionale Ontwikkeling & Sport gesloten vanwege Covid-19

GFC NIEUWS- Het hoofdkantoor van het ministerie van Regionale Ontwikkeling & Sport aan de Van Roseveltkade is vanaf maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli gesloten voor medewerkers en bezoekers.

Dit besluit is genomen door minister Gracia Emanuël, nadat twee personeelsleden positief zijn getest op Covid-19.

De aangegeven periode zal gebruikt worden om alle ruimtes volledig te reinigen en te ontsmetten. De personen waarmee de besmette werknemers in contact zijn gekomen worden ook getraceerd.

De beslissing welke is genomen door de bewindsvrouw is op advies van de collega-minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg.

Het hoofdkantoor zal gedurende deze periode alleen voor urgente gevallen toegankelijk zijn, met in acht neming van de Covid-19-maatregelen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.