fbpx
Hoofdinspecteur Kolf op 56- jarige leeftijd overleden

GFC NIEUWS- Hoofdinspecteur van politie Dennis, Reginald Kolf is overleden.

Het Korps Politie Suriname zegt met grote verslagenheid dit trieste nieuws bekend te maken.

Kolf die bij velen bekend stond als een harde en eerlijke werker, overleed maandag 19 oktober en werd slechts 56 jaar.

Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Groningen. Hij wordt vanmiddag begraven. Het stoffelijk overschot zal met Korpseer begeleid worden naar de begraafplaats Mariusrust in Paramaribo.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.