fbpx
“Hoofdinspecteur Humphrey Naarden is geen goudverkoper”

GFC NIEUWS- Uit een onderzoek van de politie is gebleken dat kwaadwilligen de naam van de hoofdinspecteur van politie, Humphrey Naarden, misbruiken om derden op te lichten.

De oplichters doen zich voor als te zijn hoofdinspecteur Naarden die goudverkoper is via het Openbaar Ministerie. De slachtoffers, die ondernemers zijn, hebben grote geldbedragen in Amerikaanse dollar betaald aan de oplichters.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de oplichter telefonisch contact maakt met de ondernemer waarbij hij zich voorstelt als te zijn hoofdinspecteur Humphrey Naarden. Daarbij wordt de ondernemer gevraagd of die een hoeveelheid goud wil kopen via het Parket van de procureur-generaal.

Als de ondernemer bevestigend antwoordt, wordt een afspraak gemaakt om het geld af te geven aan een taxichauffeur voor het gebouw van het Parket van de procureur-generaal in de Limesgracht.

Het slachtoffer wordt wijs gemaakt dat de taxichauffeur het geld zal brengen naar de politieambtenaar waarna die het goud zal afgeven aan de taxichauffeur om voor hem- het slachtoffer- te brengen. Deze transactieafspraken maakt de oplichter telefonisch met de ondernemer, c.q. slachtoffer.

Nadat het geld is afgegeven en meegenomen door de taxichauffeur hoort de ondernemer niets meer van de oplichter.

Het is voor de zoveelste keer dat vermoedelijk dezelfde oplichter of meerdere oplichters de naam van de hoofdinspecteur misbruiken om personen op te lichten. Zijn naam is eerder ook misbruikt door criminelen in verband met het aanvragen en verkrijgen van vuurwapenvergunningen. “Laat het duidelijk zijn dat Hoofdinspecteur Humphrey Naarden geen goudverkoper is,” benadrukt de PR van het KPS.

Meer nieuws

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…