Hoofd Inspectie Verplegende en Verzorgende beroepen laat zich vaccineren

GFC NIEUWSREDACTIE- Met het oog op de toename van het aantal coronagevallen is het noodzakelijk dat elke doelgroep zich uiteindelijk laat vaccineren.

Het doel van het vaccineren is om groepsimmuniteit te krijgen waardoor de Covid-19-gevallen ook gaan verminderen.

In dit kader heeft het Hoofd en de Adjunct Inspecteur Onderwijs van de Inspectie Verplegende en Verzorgende beroepen (IVV), Carol De Baas zich laten vaccineren tegen het corona virus.

De Baas zegt deze dag speciaal te hebben uitgekozen, omdat het Dag van de Verpleging is. Zij heeft zich laten vaccineren omdat zij niet alleen zichzelf, maar ook anderen wilt beschermen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Massaal Surinaamse bevolking een prik in de arm geven

De Baas hoopt dat zij door middel van het vaccineren het voorbeeld geeft aan anderen om zich ook te laten vaccineren.

Per slot van rekening roept zij de samenleving en overige collega’s die nog aan het twijfelen zijn op om het prikje te nemen, omdat het Manaus-variant veel erger is dan de vorige golven.

Zij eindigde haar toespraak met het volgende: “Uit respect voor de zorgverleners die dag en nacht lange uren maken aan het bed van de zorgvragers, vragen wij de samenleving om zich te laten prikken. Covid is echt!”.

De adjunct Inspecteur Onderwijs van het IVV, Jolanda Ceder-Prijor, stelt ook dat zichzelf en anderen te willen beschermen de achterliggende gedachte bij haar was bij het vaccineren.

Zij heeft het proces bij het vaccineren vlot en pijnloos ervaren. Ook zij wilt de samenleving aanmoedigen zich te laten vaccineren.

Overige berichten