fbpx

Hoody SME workshop in Coronie

GFC NIEUWS- De organisatie Hoody SME onder leiding van Donavan Jones heeft vorige week samen met de coaches Ivor Mitchell en Rose-Marie Maitre een Hoody Yu Ab’en workshop gehouden in Coronie.

Het gaat om een driedaagse workshop en het doel hiervan is om het jong Surinaams talent te begeleiden en helpen vormen op het gebied van schrijf – en voordracht vaardigheden.

Hoody SME is een jongerenorganisatie en hun streven is om een bijdrage te leveren aan de entertainmentontwikkeling in Suriname. Hierbij wordt er voornamelijk gemikt op de doelgroep in de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar.

De organisatie heeft al workshops georganiseerd in Paramaribo en Wanica.

De 3 winnaressen in Coronie zijn Jamaya Djoeneri op de eerste plaats, Larisa Rozenblad op de tweede plaats en Gabrielle Bendt op de derde plaats.

BEKIJK OOK
Autobestuurder verliest bewustzijn en rijdt geparkeerde fietsen aan

Per district worden er 3 finalisten gekozen als winnaar die ook deelnemen aan elke workshop.

In elk district wordt het geheel afgesloten met een feest genaamd” Hoody Hip Hop Party”.

Nadat de organisatie Coronie heeft afgerond, zal Nickerie aangedaan worden in de maand december van dit jaar. De finalisten zullen verder begeleid en gevormd worden .

Daarna zal er een concert gehouden worden, waaraan de 12 finalisten van de 4 districten zullen deelnemen.

Er zullen dan uit deze 12 finalisten 3 beste winnaars gekozen worden, schrijft BIC Coronie.

De slogan van de organisatie is” Music is Life”.

De districtscommissaris van Coroni, Remie Tarnadi, is heel blij dat de organisatie voor Coronie heeft gekozen om iets positief te starten met de jeugd van het district.