fbpx
Hong Kong Airport introduceert desinfectiecabines die coronavirus ‘binnen 40 seconden doodt’

GFC NIEUWS- In de hoop om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, heeft de Hong Kong Internationale Airport een aantal technologieën geïntroduceerd.

De airport maakt gebruik van robot schoonmakers die voor 99.99% de ruimten steriliseert, terwijl passagiers door een desinfectiecabine moeten gaan.

Voordat ze de ‘CLeanTech booths’ binnengaan, die in staat is om virussen binnen 40 seconden te doodden, zullen hun temperatuur eerst worden gemeten.

Het interieur van de cabines is voorzien van een antimicrobiële laag die op afstand virussen en bacteriën kan doden op het lichaam of kleding.

De airport plaatst verder antimicrobiële coatings op alle faciliteiten die gebruikt worden dood passagiers, zoals deurgrepen, stoelen, toiletten, zitruimte en liftknoppen.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.