fbpx

Homo’s en lesbiennes zijn niet bezeten door de duivel, beweert VrouwenCollectief

GFC NIEUWSREDACTIE- Dat er nog steeds mensen op onze aardbol met de zeer ouderwetse gedachten rondlopen dat homoseksuele mannen en lesbische vrouwen bezeten zijn door de duivel, is ronduit triest en verwerpelijk.

Dat men er heilig in gelooft werd recent weer pijnlijk duidelijk toen bleek dat een vader in Suriname zijn 17- jarige zoon het huis uit heeft gezet omdat de tiener gevoelens heeft voor zijn eigen geslachtsgenoten.

De ignorante man vertelt zeker te weten dat deze verlangens door de duivel zijn veroorzaakt. Diegenen die met deze gedachtestroom meegaan, helaas zijn dat nog velen, maken zichzelf hiermee volstrekt belachelijk.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 17- jarige homojongen uit Suriname uit huis gezet door vader die schuld geeft aan duivel

Dat laat het KSVC in een korte verklaring aan GFC Nieuws weten.

BEKIJK OOK
Onderzoek koppelt rood vleesinname, darmmicrobioom en hart- en vaatziekten bij oudere volwassenen

Het VrouwenCollectief kan geen begrip meer opbrengen voor personen die anno 2021 nog steeds meegaan met gedachten uit de periode voorafgaand aan en in de middeleeuwen.

Het mag niet zo zijn dat deze groep nog steeds zo wordt gestigmatiseerd door personen die in de oude tijd zijn blijven vaststeken.

Homoseksuelen, lesbiennes en hetero’s zijn allemaal net zo veel waard en hebben evenveel rechten. Niemand doet onder voor een ander, aldus het VrouwenCollectief.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER