fbpx

Homogenezing moet ook in Suriname verboden worden! Kerken hoeven niet voor ons te bidden!

GFC NIEUWS- Het genezen van homo’s moet ook in Suriname direct verboden worden. Verschillende kerkelijke leiders en voorgangers in ons land maken er al decennia een standaardgewoonte van om te bidden voor homo’s, lesbiennes en transgenders. Het bidden voor ons moet zo snel mogelijk gestopt worden!

Dat zegt V.J., een 22- jarige Surinaamse homofiel aan GFC Nieuws.

“Het brengt ons homo’s alleen maar ernstig in de war als men in de kerk voor ons gaat bidden en doet alsof wij ernstig ziek zijn en genezing nodig hebben. Zo kunnen wij minder goed omgaan met het feit dat wij nu eenmaal seks met met mannen, niet met vrouwen, prettig vinden”.

BEKIJK OOK
Winkelier in taxi klemgereden, meer dan US$ 40.000 buitgemaakt

“Het is beter om gewoon te accepteren dat er nu eenmaal hetero’s, homo’s, lesbiennes en transgenders zijn op deze wereld, dus ook in Suriname. Wij zijn helemaal niet ziek! De kerkelijke voorgangers kunnen liever per direct hiermee stoppen om de ernstige geestelijke verwarring die zij hiermee veroorzaken weg te nemen”, is de mening van V.J.

In meerdere landen is het al streng verboden om homogenezing aan te bieden. Zo kunnen homogenezers in Spanje, Het Verenigd Koninkrijk en diverse staten in Amerika een celstraf of boete opgelegd krijgen als ze homo’s proberen te “genezen”. Ook in andere landen zoals Duitsland is homogenezing binnenkort streng verboden.