fbpx

Hoererij in Paramaribo direct aan banden leggen! Kritische burgers waarschuwen hoerenlopers

GFC NIEUWS- Het hoereren in Paramaribo moet direct aan banden worden gelegd omdat hiermee de verspreiding van het coronavirus verder wordt gestimuleerd. Surinaamse mannen moeten voorlopig stoppen met hoerenbezoek.

Dat zeggen twee kritische burgers die wonen in het noorden van Paramaribo aan GFC Nieuws.

“Het is te gek voor woorden wat er nog steeds gebeurt in deze periode waarin het dodelijk coronavirus vooral in onze buurten op de loer ligt. Het gedrag van de hoeren in onze buurt moet zo snel als mogelijk worden stopgezet. Het hoerengedrag is in ernstige mate toegenomen”, klaagt een vrouw die woont nabij de Tourtonnelaan in Paramaribo.

Het gaat volgens haar niet alleen om Spaanssprekende vrouwen en meisjes die zich beschikbaar stellen.

“Ook Surinaamse jonge meisjes gaan mee met mannen die ze met de auto ophalen voor een seksdate. Heeft de overheid deze personen wel uitgelegd dat ze bij seks, ook al is het met 1 persoon, risico lopen om besmet te raken of dat zij anderen kunnen infecteren? Aan de lopende band worden er hier in mijn buurt vrouwen opgehaald, het is schandalig”, zegt de getuige.

BEKIJK OOK
Training voor Paranen tot gecertificeerde lassers

Ook een andere bezorgde vrouw die iets verder richting het noorden woont, in Maretraite 5, zegt aan GFC Nieuws dat er in haar buurt veel meer tippelaars actief zijn en vaker met de benen wijd gaan.

“Er zijn twee jonge Surinaamse meisje die verderop bij mij in de straat wonen. Ze lopen elke dag naar de hoek en worden opgehaald door mannen. Na een uur worden ze teruggebracht en lopen ze weer naar huis. En dat doen ze elke dag met verschillende mannen”.

“Het is een komen en gaan van diverse hoerenlopers. Deze mannen brengen zo ook hun eigen vrouwen in gevaar wanneer ze weer naar huis gaan. Dit kan echt niet! Er moet meer voorlichting komen op dit stuk want zo gaan de besmettingen ook door”, aldus de kritische burger.

Beide vrouwen doen een dringend beroep op alle Surinaamse mannen om hun eigen partners en anderen niet nodeloos in gevaar te brengen. “Blijf trouw aan je eigen partner”, is het advies.