fbpx
Hoefdraad in Dubai? Geen officiële bevestiging van Surinaamse autoriteiten

GFC NIEUWS –De voormalige governor van de Centrale bank van Suriname en minister van Financiën Gilmore Hoefdraad zou volgens berichten in Dubai zijn gesignaleerd.

Dat beweren althans enkele personen op sociale media. GFC Nieuws vroeg aan een politieke topman of deze informatie serieus wordt genomen. “Deze inlichtingen zijn  mij helemaal niet bekend en verder kan ik er helemaal niets over zeggen. Indien er nieuws is zal dat uiteraard officieel bekend worden gemaakt”, is de korte reactie.

De ex- bewindsman wordt gezocht om verantwoording af te leggen aangaande mogelijke malversaties. Hoefdraad heeft altijd ontkend zich schuldig te hebben gemaakt aan fraude. Zijn schuld moet nog in de rechtszaal bewezen worden. Critici zijn van oordeel dat hij onschuldig is tot het moment dat een objectieve rechter daarover anders oordeelt.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…