fbpx

Hoe verwijder ik een dubbele kin of onderkin zonder operatie?

GFC BEAUTYREDACTIE- Een wens van velen is een strakke kaaklijn. Het hebben van een dubbele kin of onderkin belemmerd dit vaak.

Hedendaags zijn er minder ingrijpende methoden aanwezig om je schoonheidsdoelen te bereiken, en adviseert expert op het domein van beauty, afslanken en verjonging Jonathan Clarke hoe zonder operatie een dubbele kin te verwijderen.

De specialist die veelvuldig gezondheidscases belicht, zegt aan GFC Nieuws dat het gebied onder de kaak en kin het submentale gedeelte wordt genoemd.

“Er zijn uiteenlopende redenen waarom het lijkt dat iemand een dubbele onderkin heeft. Sommige mensen hebben een teruggetrokken of kleine onderkaak en behoeft deze groep chirurgisch ingrepen. Vandaag bespreken we niet-chirurgische mogelijkheden.”

Hij vertelt dat er gefocust moet worden op het reduceren van vet en beveelt enkele behandelingen aan om lokaal, dus bij de onderkin, vet te verwijderen.

“De meeste mensen met een dubbele kin hebben overgewicht en kunnen het beste eerst afslanken voor ze verder gaan met lokale behandelingen. Dit alleen al kan de onderkin verminderen.”

Personen die slank zijn en alsnog last ondervinden, kunnen volgens Clarke gaan kijken naar behandelingen om vet in het submentale gedeelte te verwijderen.

BEKIJK OOK
Vriendinnen leggen uit waarom ze geen onderbroek dragen: het is hygiënischer

“Een minimaal invasieve behandeling die hierbij kan helpen is cryolipolyse, dat betekend letterlijk vet bevriezen.”

coolsculpting | GFC

Coolsculpting behandeling. foto: coolsculptingexperts.com

Clarke vervolgt dat cryolipolyse door middel van het Amerikaanse FDA goedgekeurde Coolsculpting apparaat ideaal is voor deze groep.

Een behandeling duurt niet langer dan 45 minuten en laat het resultaat ongeveer 4-8 weken op zich wachten.

coolsculpting2 | GFC

Het resultaat van Coolsculpting. foto: drgambhir.com

“Mogelijk is er meer dan 1 behandeling nodig en loopt de prijs uiteen van 350 tot 600 euro per keer”, aldus de verjongingsexpert die ook een belangrijke adviseur is van Constantin.

Bekijk hier alle publicaties van gezondheidsexpert Jonathan Clarke.