Hoe komen regeringsmensen ineens aan zoveel geld om grote huizen voor zichzelf te bouwen?

INGEZONDEN- Een aantal leden van de nieuwe Surinaamse regering is na de machtsoverdracht bezig om grote huizen voor zichzelf te bouwen.

Hoe komen ze ineens aan zoveel geld om deze peperdure paleizen op te zetten? Geld komt niet uit de lucht vallen en het groeit ook niet aan de bomen.

En een ieder weet dat het bouwen van zulke grote villa’s uitzonderlijk duur is.

Niemand hoeft mij wijs te maken dat deze kosten worden betaald uit het salaris, dat is gewoonweg onmogelijk.

Het is een steeds terugkerend tafereel.

Personen die de politiek in gaan en vooraf niet eens hun stroomrekening op tijd konden betalen kunnen nadat ze in de regeringstop terecht zijn gekomen plotseling de meest kostbare bouwwerken uit de grond stampen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Ineens worden ze ook nog grootgrondbezitters. Rara hoe kan dat?

Terwijl het volk crepeert en 90 procent met heel veel pijn en moeite hun boodschappen kunnen betalen, verrijkt een ander deel zich op gruwelijke wijze met geld van het arme volk.

Regering op regering maakt zich schuldig hieraan.

En wie is hier nu medeschuldig aan? Ja, het volk zelf. Want dat laat zich steeds beetnemen, accepteert alle corruptie en laat zich steeds met een kluitje in het riet sturen.

OOK INTERESSANT
C-47, COL en samenwerkende gezondheidsbonden vragen in brief aan president gewijzigde Wet BTW aan te houden en komen met omnibusvoorstel

Zodra de volksgemeenschap niet zelf een einde maakt aan deze chronische bedriegerij, zal dit nooit ophouden. Op het parlement hoeft met niet te rekenen want die zijn twee handen op 1 buik. Het passieve volk betaalt uiteindelijk de hoge rekening.

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]