fbpx

Hoe kan God het toestaan dat onschuldige kinderen worden verpletterd tijdens aardbeving?

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het is om tranen van in je ogen te krijgen. De tragische ellende die de natuur de mensheid aandoet.

Onschuldige kinderen en volwassenen die tijdens hun slaap verpletterd raken door beton en een zeer pijnlijke dood ervaren na de recente aardbeving in Turkije.

Anderen liggen mogelijk zwaargewond en kermend van de pijn en angst hun laatste adem uit te blazen omdat de hulp helaas te laat komt. Hoe kan het dat God dit allemaal toelaat?

Dat schreef een bezorgde vrouw uit Duitsland op haar sociale mediapagina.

GFC Lifestyle vroeg aan een lid van de Volle Evangelie gemeente in Den Haag wat zijn antwoord is op deze belangrijke vraag.

OOK INTERESSANT
Explosies van e-sigaretten veroorzaken dodelijke verwondingen

De gelovige legt kort uit dat God mensen niet straft, maar de duivel wel.

“Wij weten dat er dagelijks veel ellende gebeurt op deze wereld. Maar dat wordt niet veroorzaakt door God. De almachtige zal wel zijn eigen plan hebben waarom hij de één wel bescherming geeft en de ander niet”.

“Wat ik wel zeker weet is dat al deze onschuldige slachtoffers nu op een veel betere plek zijn dan wij allen. Het is een schrale troost, maar ga er maar vanuit dat hun zielen in de hemel zijn. Zij maken daar alleen maar liefde en geluk mee”, is zijn reactie.

Foto ter illustratie.